Andrija Garofulić

Andrija Garofulić, FCCA je Partner odjela Financijskog savjetovanja Mazarsa u Hrvatskoj. Zadnjih godina vodi i povezuje odjel Financijskog savjetovanja u Mazars Adria regiji koju čine Hrvatska, Slovenija, Srbija, BiH te Crna Gora. Andrija ima 14 godina iskustva u radu s klijentima raznih veličina, od javnih subjekata, klijenata koji su većinski u privatnom vlasništvu, kao i u sektoru malih i srednjih poduzeća. Sudjelovao je u procesima dubinskog snimanja, valuacije, transakcijskog savjetovanja, ali i financijskog modeliranja i razvoja društava iz sektora distribucije, zaštite okoliša i otpada, usluga, turizma, energetike, proizvodnje te drugih sektora.

Završio je Ekonomski fakultet u Zagrebu, nakon kojeg se dodatno usavršio u okviru certifikata FCCA te stekao licencu ovlaštenog računovođe Ujedinjenog Kraljevstva te ovlaštenje za obavljanje poslova sudskog vještačenja ispred Trgovačkog suda u Zagrebu. Prošao je više raznih usavršavanja u organizaciji Mazarsa u inozemstvu koji su bili vezani uz financijske usluge, računovodstvo, spajanja i pripajanja poduzeća i savjetovanje.

Autor je nekoliko knjiga i brojnih stručnih članaka na temu procjene vrijednosti, dubinskog snimanja i usluga transakcijskog savjetovanja.

Aktivno se služi engleskim jezikom uz osnovno poznavanje talijanskog jezika.