Seminar

NOVA PRAVNA REGULATIVA UMJETNE INTELIGENCIJE (AI) I OPERATIVNA PRIMJENA

Predavači: Tihomir Katulić

27.06.2024.

Datum

10:00 - 16:00

Sat

190 €*

Kotizacija

* bez PDV-a

-15% do 21.06.

Popust

Uživo, Online

Pratite

Kako umjetna inteligencija sve više postaje sastavni dio naše svakodnevice, razumijevanje njezinih složenosti postaje ključno za pridržavanje relevantnih europskih regulativa i zaštitu osobnih podataka.

Radionica je osmišljena kako bi polaznicima pružila sveobuhvatan uvid u promjene koje umjetna inteligencija donosi sa sobom, ističući ključne aspekte koji će oblikovati vaš poslovni pristup u budućnosti.

EU je usvojila zakon o umjetnoj inteligenciji, prvi takav zakon u svijetu za regulaciju umjetne inteligencije. Cilj novog zakona je poticanje razvoja i prihvaćanja sigurnih i pouzdanih sustava umjetne inteligencije na jedinstvenom tržištu EU. Saznajte na našem seminaru sve detalje zakona koji će imati utjecaj i na regulaciju umjetne inteligencije u RH.

Na radionici možete očekivati interaktivno iskustvo koje će vam pružiti dublje razumijevanje umjetne inteligencije i njezine primjene u zaštiti podataka. Kroz praktične primjere, studije slučaja i žive rasprave, naučit ćete konkretne tehnike i alate za rješavanje izazova u području sigurnosti podataka. Naš tim stručnjaka osigurat će vam podršku i vodstvo kroz cjelokupni proces, omogućujući vam stjecanje korisnih vještina i novih uvida u područje umjetne inteligencije i zaštite podataka.

Syllabus

Modul 1.:Osnove Umjeten inteligencije

Modul 2.: Regulativa UI u Europskoj Uniji

Modul 3.: Izazovi Zaštite Podataka s UI

Modul 4.: Studije Slučaja i Najbolje Prakse

Ciljana skupina

Prijavite se na seminar

NOVA PRAVNA REGULATIVA UMJETNE INTELIGENCIJE (AI) I OPERATIVNA PRIMJENA