PROFESIONALNA POSLOVNA PREZENTACIJA – kako osmisliti jasnu, strukturiranu i vizualno razumljivu prezentaciju

Specijalistički seminar na temu kreiranja profesionalne poslovne prezentacije s naglaskom na efikasnom prenošenju sadržaja, poruka i ideja klijentima, upravi ili drugoj internoj ili eksternoj publici.

Datum: 07. lipnja 2013. s početkom u 8,30 sati
Mjesto: prostor Veleučilišta VERN, Importanne Galleria (2. kat), Iblerov trg 10, Zagreb
Prezentor: Luka Krejči, MBA

 

CILJ SEMINARA

Seminar Profesionalna poslovna prezentacija je jedinstveni seminar orijentiran na osmišljavanje i izradu jasnih, strukturiranih i vizualno razumljivih prezentacija. Fokus seminara je na optimalnom prenošenju sadržaja i poruka publici, a ne na „uljepšavanju“ prezentacije i detaljima poput izbora fonta, boja, i sl. Seminar kroz praktične alate, savjete i primjere iz prakse vodi polaznika kroz proces stvaranja „priče“ i logike prezentacije, do samog osmišljavanja pojedinih slajdova kao modula prenošenja pojedinih ključnih poruka. Bilo da je riječ o prenošenju ideja, koncepata, predstavljanju proizvoda ili poduzeća, ili prezentiranju financijskih pokazatelja i poslovnih planova, cilj je uvijek što jasnije i vizualnije komunicirati ključne poruke te odvojiti bitno od manje bitnog.

 

Praktične vježbe na stvarnim primjerima prezentacija i slajdova brojnih domaćih tvrtki će dati polaznicima jasne smjernice kako ta nova znanja iskoristiti i primijeniti u svojem budućem radu s prezentacijama.

 

 

SYLLABUS

 
08:45 – 09:15 Uvod
 
09:15 – 10:30 Priprema prezentacije
Kako kreirati priču i ključne poruke prezentacije
 
10:30 – 10:45 Pauza
 
10:45 – 12:15 Kako vizualizirati te jasno i razumljivo prikazivati kvalitativne informacije pomoću teksta, dijagrama, fotografija i drugih alata
 
12:15 – 13:15 Pauza za ručak
 
13:15 – 14:30 Kako vizualizirati te optimalno prikazivati kvantitativne informacije pomoću tablica, grafikona i drugih alata
 
14:30 – 14:45 Pauza
 
14:45 – 16:00 Ostali praktični savjeti i trikovi

 

 

PREDAVAČI

Luka Krejči, MBA, je kroz karijeru u području strategije i strateškog savjetovanja stekao veliko iskustvo u području izrade poslovnih prezentacija te prezentiranja istih raznim ciljanim skupinama. Navedeno radno iskustvo stekao je u konzultantskoj kući Cap Gemini, te kasnije kao Voditelj strategije Vipnet-a.

 

Danas vodi tvrtku Prezentacija koja se bavi edukacijom i savjetovanjem vezano za izradu poslovnih prezentacija, te samom izradom i osvježavanjem  prezentacija za klijente. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a 2011. godine završio je Executive MBA program na Cotrugli Business School.

 

 

CILJANA SKUPINA POLAZNIKA

Ciljana skupina su svi koji koriste PowerPoint ili slične alate radi prezentiranja poslovnih informacija internim (management, uprava, nadzorni odbor, zaposlenici) ili eksternim korisnicima (klijenti, partneri, investitori, financijske institucije, i sl.). Ciljanu skupinu također čine stručnjaci različitih funkcionalnih profila: prodaja, marketing, financije, i dr.

 

 

KOTIZACIJA SEMINARA

1.240 kn + PDV

 

plativo na žiro račun Xenon savjetovanja broj: 2360000-1101988744, poziv na broj 05-6311-0613, prije početka edukacije. Slanjem dvaju ili više polaznika kao i ranom prijavom do 31. svibnja ostvarujete popust od 20% za svakog polaznika (kotizacija u tom slučaju iznosi 990,00kn+PDV).

 

 

NAPOMENA

Za polaznike seminara osiguran je ručak i osvježenja tijekom pauze. Polaznicima je osiguran i parking uz prethodnu najavu. Polaznici će dobiti i materijale sa seminara. Na kraju seminara polaznicima će biti uručen Certifikat o pohađanju seminara.

 

Komentiraj