OPTIMALNI PROIZVODI FINANCIRANJA PODUZEĆA-KREDITI, LEASING, FAKTORING TE PROCJENA KREDITNOG RIZIKA

[vc_row][vc_column width=”1/6″][ultimate_info_table color_scheme=”custom” color_bg_highlight=”rgba(215,83,41,0.8)” package_heading=”6.5.” icon_type=”selector” icon=”Defaults-calendar” icon_color=”#3a3a3a” heading_font_color=”#3a3a3a” features_font_color=”#3a3a3a” heading_font_style=”font-weight:bold;” heading_font_size=”desktop:40px;” features_font_size=”desktop:18px;”]08:30

16:00[/ultimate_info_table][/vc_column][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

OPTIMALNI PROIZVODI FINANCIRANJA PODUZEĆA-KREDITI, LEASING, FAKTORING TE PROCJENA KREDITNOG RIZIKA

mr.sc. Srđan Šverko
prostor Veleučilišta VERN, Iblerov trg 10, Zagreb

Specijalistički seminar na temu modaliteta financiranja poduzeća i optimalnih proizvoda financiranja za velika, srednja i mala poduzeća uz procjenu kreditnog rizika.

1.350,00 kn + PDV
20% popust ostvarite prijavom do 02.05.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_modal modal_title=”Opis” modal_on=”text” modal_on_align=”left” read_text=”Saznaj više…” modal_size=”medium” modal_style=”overlay-slideup” overlay_bg_color=”#3f3f3f” overlay_bg_opacity=”80″ modal_border_style=”solid” modal_border_width=”2″ modal_border_radius=”0″ content_text_color=”#4c4c4c” txt_color=”#3a3a3a” trigger_text_font_style=”text-decoration:underline;”]

CILJ SEMINARA

U Hrvatskoj djeluje veliki broj institucija koje nude raznolike financijske proizvode. Iako mnogi proizvodi nose slično ili čak isto ime, često se razlikuju u nijansama koje utječu na troškove ili rizični profil transakcije. Uspješno prepoznavanje pravog proizvoda koji koristiti u poslovanju, omogućava lakše i sigurnije poslovanje firme.

Seminar je zamišljen s osnovnim ciljem da se polaznicima razjasni na koje sve proizvode mogu naići na hrvatskom tržištu, njihove prednosti i primjenjivosti u pojedinim slučajevima.

Kroz praktične primjere, prezentacijom i osobnim iskustvom u području prodaje i razvoja financijskih proizvoda, polaznicima će se približiti adekvatnosti financijskog instrumenta u praksi. Isto tako približiti će se način razmišljanja odobravatelja financijskog rizičnog proizvoda, i njegov pogled na transakcije u kojima sudjeluju.

Tijekom seminara će se s jedne strane analizirati kreditni i tržišni rizici s kojima se banke i moderne korporacije susreću, a s druge strane nastojati će se prikazati tehnike zaštite od navedenih rizika, ponajprije na hrvatskom tržištu.

SYLLABUS

 

 1. Financijski proizvodi na tržištu
  1. Dugoročno i kratkoročno financiranje
  2. Projektno financiranje
  3. Otplata kredita
  4. Kamatne stope
  5. Valuta kredita
 1. Dokumentarno poslovanje
  1. Garancije
  2. Akreditivi
 1. Leasing i factoring proizvodi
  1. Specifičnosti leasing transakcija
  2. Faktoring poslovanje
 1. Ostali proizvodi
  1. Kartice
  2. Okviri
 1. Subvencionirano financiranje
 2. Rizik
  1. Sagledavanje rizika
  2. Politika odobravanja rizičnih plasmana
 1. Procjena rizika
  1. Bonitet
  2. Stajališta procjene rizika
  3. Kreditni plasmani
  4. Strukturiranje plasmana

CILJANA SKUPINA POLAZNIKA

Financijski manageri u poduzećima, mali i srednji poduzetnici, bankari, konzultanti, project manageri, investicijski i financijski analitičari, individualni investitori, stručnjaci u agencijama, državnim institucijama i lokalnoj samoupravi.[/ultimate_modal][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ultimate_modal modal_title=”Prijavi” btn_size=”md” btn_bg_color=”” btn_text=”Prijavi” modal_size=”medium” modal_style=”overlay-slideup” overlay_bg_color=”#3f3f3f” overlay_bg_opacity=”80″ modal_border_style=”solid” modal_border_width=”2″ modal_border_radius=”0″ btn_txt_color=”#3a3a3a”][contact-form-7 id=”43″ title=”Contact form 3″]

KOTIZACIJA SEMINARA

1.350,00 kn + PDV
do 02.05.2016. 1.080,00 kn + PDV

žiro račun Xenon savjetovanja
HR0623600001101988744[/ultimate_modal][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Komentiraj