FINANCIJSKO MODELIRANJE INVESTICIJSKIH PROJEKATA

Specijalistički seminar/radionica sa isporukom gotovog alata za financijsko modeliranje.

Datum: 06. i 07. studenog 2014. s početkom u 8,30 sati
Mjesto: prostor Veleučilišta Vern, Importanne Galleria (2. kat), Iblerov trg 10, Zagreb
Prezentori: mr.sc. Edin Hadžavdić, CFA i gosti predavači

Financijski model za analizu i vrednovanje investicijskih projekata | prikaz i isporuka gotovog alata izrađenog u MS Excel-u

 

Seminar/radionica je zamišljen kao praktičan rad s gotovim alatom (profesionalnim financijskim modelom izrađenim u MS Excelu) za financijsku analizu investicijskih projekata. Financijski model je izrađen u skladu s dobrom praksom, potpuno je funkcionalan te će biti isporučen svakom polazniku.

Osim prikaza dodatnih važnih elemenata analize, važan cilj ovog modula je naučiti polaznike kako se koristiti ponuđenim alatom.

Napomena: osim isporučenog modela, polaznici će dobiti pristup web-stranici na kojoj će moći pristupiti novim verzijama alata, ispravkama eventualnih pogrešaka alata te drugim informacijama vezanima za temu financijskog modeliranja i analize investicijskih projekata.

 

Pregled temaPraktični dio predavanja
1. Prikaz tipične strukture modela i pet “zlatnih pravila” urednosti kao ključnih elemenata dobre prakse financijskog modeliranja u tabličnim kalkulatorima – kratko ponavljanje tema Modula 3(A)
2. Prikaz strukture i načina upotrebe predloženog modela kroz primjere te postupno uvođenje komplikacija (uvođenje inflacije, novčani tok PDV-a, radni kapital – nabava / plaćanje / naplata / vezivanje zaliha – vremenski pomak u odnosu na RDG prihode i rashode, analiza scenarija … ).Unos primjera u model s ciljem pripreme financijskih izvješća projekta te pripreme i ocjene novčanih tokova za vrednovanje.

 


PREDAVAČ

Mr.sc.Edin Hadžavdić (CFA) savjetnik je sa izuzetno širokim spektrom znanja iz područja financijske analize (simulacije projekata, uključujući i složene projekte javno privatnih partnerstva) te analize operativnog poslovanja kompanija. Relevantno iskustvo stekao je u KPMG-u i Privrednoj banci. 2007. godine stekao je CFA titulu (Chartered Financial Analyst). 2002. godine završio je ugledan MBA program na Rotterdam School of Management u Nizozemskoj. Magistrirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

 

CILJANA SKUPINA POLAZNIKA

Poslovni konzultanti, project manageri, bankari, investicijski i financijski analitičari, financijski manageri u poduzećima, mali i srednji poduzetnici, individualni investitori, stručnjaci u ministarstvima, agencijama te ostalim državnim i lokalnim ustanovama.

 

KOTIZACIJA SEMINARA

1.990,00kn + PDV (ukupno 2.487,50kn)

 

plativo na žiro račun Xenon savjetovanja IBAN HR0623600001101988744, poziv na broj 05-6354-1114, prije početka edukacije. Slanjem dvaju ili više polaznika ostvarujete popust od 10% za svakog polaznika (kotizacija u tom slučaju iznosi 1.790,00+PDV). Također, ranom prijavom na program do 31.10.2014. uz ostvarujete i popust od 10% te u tom slučaju kotizacija iznosi 1.790,00kn+PDV.

 

NAPOMENA

Za polaznike seminara osiguran je ručak i osvježenja tijekom pauze, kao i besplatan parking uz prethodnu najavu. Polaznici će dobiti i materijale sa seminara. Na kraju seminara polaznicima će biti uručen Certifikat o pohađanju seminara.

 

Komentiraj